Collectie

KINDERBRILLEN

KINDERBRILLEN

GROTE COLLECTIE

VOOR KLEINE KIDS

Ook kinderen hebben niet altijd goede ogen, moeite met lezen of moeite met televisie kijken. Helaas kunnen ze dat niet altijd zelf aangeven. Daarom is het verstandig om bij twijfel de ogen altijd even te laten controleren. Kinderen tot 10 jaar moeten bij zichtproblemen eerst even langs de oogarts, daarna kunnen wij verder helpen.

Bij Ron Zwart Optiek hebben we veruit de grootste collectie kinderbrillen en kinderzonnebrillen in de regio. We verkopen leuke, stoere en hippe merken, zoals BBIG, Ray Ban Junior en Dutz Kids. Er is altijd wel een toffe bril voor de kids te vinden.

Wij helpen graag met het uitzoeken van een tof montuur voor je dochter of zoon. Zo weet je zeker dat je kind goed en scherp ziet; thuis, op school en in de toekomst!

KIDSPLAN

De aanschaf van een kinderbril moet een feestje zijn voor jouw kleine oogappel. Om het ook voor pap en mam leuk te houden hebben wij ons KIDSPLAN. Kies samen met je zoon of dochter zijn of haar favoriete montuur uit en wij adviseren de beste en mooiste glazen. Betalen doe je in de toekomst en niet bij aanschaf. Heel eenvoudig, drie keuzes: goed, beter en best. Je betaalt een vast bedrag per maand en dat voor 2 jaar lang. Daarna kies je gewoon weer een nieuwe uit. De volledige garantie en service blijven gewoon behouden, loop eens binnen en informeer naar de voorwaarden.

Koop je bij ons een kinderbril, dan krijg je altijd stoeigarantie!

Door het jaar heen hebben we leuke kinderbrillen acties, want de hoeveelheid stoeien, buitenspelen en ravotten kan nog weleens leiden tot de aanschaf van weer een nieuwe bril.

EEN GREEP UIT ONZE

KINDERBRILLEN COLLECTIE

MYOPIE MANGEMENT BIJ KIDS

Ontwikkeld de negatieve brilsterkte van je oogappel zich harder dan wenselijk is en behoort een hoge sterkte tot de mogelijkheid? Dan is Myopie management te overwegen. Hiermee wordt de progressieve toename van de brilsterkte zoveel mogelijk afgeremd.