Oogzorg

OOGZORG

OOGZORG

PERSOONLIJKE OOGZORG

AANDACHT VOOR JOUW OGEN

Bij Ron Zwart Optiek bieden wij persoonlijke oogzorg voor iedereen. Voor alle kijkoplossingen ben je bij ons in goede handen. Wij helpen en adviseren je van oogmeting en contactlensaanpassing tot het uitzoeken van een nieuw montuur of zonnebril. Ons team bestaat uit opticiens, contactlensspecialisten en een optometrist. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis die nodig is om jou van de beste oogzorg en service te voorzien.

“Jullie behandelen mijn

ogen alsof ze van jullie zijn”

Ron Zwart Optometrist Professionele Oogmeting

METING, MONTUUR EN ONDERHOUD

VOLLEDIGE ONTZORGING

Alle facetten van oogcontrole zijn bij ons in goede handen. Wij starten altijd met een oog- en oogdrukmeting, of je nu een nieuwe of een vaste klant bent. Je ogen kunnen immers snel veranderen. Hiervoor hebben wij de nieuwste en meest hoogwaardige meetapparatuur in huis.

Op basis van de meetresultaten gaan we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw ogen. Ga je voor een bril? Vele merken modemonturen staan tot je beschikking en wij helpen of adviseren je graag bij je keuze. Ga je voor lenzen? Welk type lens past het beste bij jou en je levenstijl? Uiteraard regelen wij ook mogelijke declaraties bij je zorgverzekering.

Is je bril toe aan onderhoud, moet deze opnieuw worden afgesteld of wil je toch andere lenzen uitproberen? Loop gerust binnen in onze winkel of plan online een afspraak, wij ontzorgen van A tot Z.

Tarieven

Kosten
Optometrisch onderzoek 65,00 €
Oogmeting zonder aanschaf bril 35,00 €
Lenscontrole zacht hard nachtlenzen 27,50 €
Droge ogen onderzoek 35,00 €
Oogdruk meting (gedruppeld) 20,00 €
Cyclometing (gedruppeld) 45,00 €
Binoculair onderzoek 35,00 €

“Ik heb sinds kort een beeldschermbril,

wat een uitvinding. Had ik dat maar eerder geprobeerd.”

SPECIALE OOGZORG

ZORG VOOR GEZONDE OGEN

Bij Ron Zwart Optiek kijken we ook naar de gezondheid van je ogen. Met veel van je oogproblemen kun je bij ons terecht. Denk aan droge, jeukende of vermoeiende ogen of wazig zicht, vermoeidheid of concentratieproblemen. Onze optometrist kan een volledig optometrisch onderzoek verrichten, wat in veel gevallen ook nog deels door de zorgverzekering wordt vergoed.

Wij kijken of je ogen wel op de juiste manier samenwerken, of ze gezond zijn of dat je eventueel een afwijking hebt aan je ogen. Ook voor een Cyclo metingen en oogdrukmetingen ben je bij ons aan het goede adres. Wij verrichten ook op doorverwijzing van je huisarts een volledige diabetes screening van je ogen.

Voor al deze zaken kan je terecht bij onze gediplomeerde optometrist. We kijken samen met jou naar de beste kijkoplossing.